MEDLEMSKAP

Steinkjer Hundeklubb er samarbeidende klubb med Norsk Kennel Klub. Som medlem i en av NKKs 240 medlemsklubber betaler man en grunnkontingent til NKK. Denne er i dag på kr. 190,-. Medlemskapet i Steinkjer Hundeklubb koster kr. 250,- for hovedmedlem.

Det er i dag ikke mulig å være direktemedlem hos NKK.

Som medlem i Steinkjer Hundeklubb får du tilgang til klubbens mange tilbud. Du får rimeligere kursavgifter på kurs som avholdes i klubbens regi og mulighet til å benytte deg av klubbens gjeldende samarbeidsavtaler.

Steinkjer Dyrebutikk gir medlemmer i Steinkjer Hundeklubb gode medlemsfordeler Klubbens medlemmer får 10 % rabatt på ordinær pris på Eukanuba fór og på alle andre varer til hund (unntatt annet fór).

I tillegg vil du kunne dra nytte av alle NKKs medlemsfordeler, som for eksempel medlemspris ved påmelding til terminfestede aktiviteter.

MELD DEG INN HER

Betingelser for medlemskap i NKK og NKKs medlemsklubber:

• Medlemskap i NKK/medlemsklubber/forbund følger kalenderåret fra 1. januar til 31. desember.

• Medlemskapet er personlig og kan ikke overdras.

• Det er ingen angrerett på betalt medlemskap.

• NKK forplikter seg til ikke å videreformidle personlige opplysninger til andre enn våre egne medlemsklubber/forbund, samt enkelte samarbeidspartnere i forbindelse med tilbud på utvalgte medlemsfordeler.

Med forbehold om endringer i løpet av medlemsåret.