MILJØTRENING

Våre ukentlige miljøtreninger er på mange måter klubbens "ryggrad". Treningene har vært et tilbud til medlemmene helt siden klubbens oppstart i 1982.

På miljøtrening legges det vekt på kontakt mellom hund og fører. Aktivitetskomitèen legger opp til ulike aktiviteter fra gang til gang og treningene er organisert den første halve timen.

Etterpå er det mulighet for egentrening eller en kaffekopp i klubbhuset. Det har også blitt en fin tradisjon at det selges nystekte vafler på månedens første miljøtrening.

Treningene har jevnt godt oppmøte og er en nyttig og sosial arena for medlemmene og deres hunder.

Møt gjerne opp for å se om dette kan være noe for deg. Miljøtreningene avholdes tirsdager klokka 18.30 på treningsbanen på Merkesåsen og følger skoleåret mtp. ferier.

ANSVARLIGE FOR MILJØTRENINGENE:

Laura Kvendseth