OBS OBS!!! DOMMERENDRING!!!

Vi utsetter derfor påmeldingsfristen til 20.08.19 Det blir ikke utsatt pristillegg til verken voksne eller valper!!

Gr. 1: (Unntatt: Border Collie og kort-og langhår Schäferhund) Australian Sheperd, Bouvier Des Flandres, Pumi , Welsh Corgi Pembroke og Welsh Corgi Cardigan: Karl Eddie Berge, N Øvrige: Anette Bystrup, DK
Gr. 2: Alle: Karl Eddie Berge, N
Gr. 3: Alle: Anne Livø Buvik, N
Gr. 5: (unntatt: Hälleforshund, Sibirian Husky og Jagende spisshunder) Chow Chow: Gunnar Nymann, DK, Shiba, Samojed, Alaskan Malamute og Norsk Lundehund: Henry Stanley, IR Øvrige: Anette Bystrup, DK
Gr. 6: Alpinsk Dachsbracke, Basset-rasene, Bayersk- og Hannoveransk Viltsporhund, Blodhund, Dalmatiner, Rhodesian Ridgeback og r.u.r: Anette Bystrup, DK Gr. 7: Stabijhoun og r.u.r: Anette Bystrup, DK
Gr. 8: (Unntatt Retrivere): Anne Livø Buvik, N
Gr. 9: Chihuahua kort–og langhår og Cavalier King Charles Spaniel: Henry Stanley, IR,
Tibetansk terrier: Anne Livø Buvik, N, Øvrige: Gunnar Nymann, DK
Gr. 10: Alle: Henry Stanley, IR

Vi garanterer ikke at valper får samme dommere, men skal prøve få til at rasen ikke kræsjer i de forskjellige ringene, voksen og valp.

Steinkjer Hundeklubb inviterer, tradisjonen tro, til utstilling på Skytterbanen på Sannan.

Velkommen til Steinkjerutstillinga 2019!

Arrangementets facebookside

STEINKJERUTSTILLINGA

Klubben arrangerte sin første utstilling i 1987. Den ble avholdt på Steinkjer Barneskole og hadde 227 påmeldte hunder. Med unntak av årene 1990 og 1993 har klubben siden hatt årlige utstillingsarrangement.

Klubbens Utstillingskomité er hovedansvarlig for arbeidet men det kreves også en stor dugnadsinnsats fra øvrige klubbmedlemmer for å gjennomføre arrangementet på en god måte.

Utstillinga har vært avholdt på forskjellige steder gjennom årenes løp, men siden 2009 har den blitt arrangert på Skytterbanen på Sannan. Her har vi god plass til ringer og parkering og Skytterhuset rommer sekretariat, premiebord og kafeteria.